Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen

Herken jij dat ook? Dat je dromen wilt najagen maar dat je te horen krijgt: "Dat gaat jou nooit lukken!" Of mensen die je waarschuwen voor gevaren en zeggen: "Wat als het niet lukt?" Nou, ik ken het gevoel maar al te goed. Terwijl je aan je persoonlijke groei werkt en buiten je comfortzone stapt, lijken de mensen om je heen je juist tegen te willen houden. "Je bent goed zoals je bent," zeggen ze dan.

Lees meer »

Mijn Reis: Fotografie en Doorzettingsvermogen

Ontdek hoe ik, ondanks mijn licht verstandelijke en lichamelijke beperking, obstakels overwin met vastberadenheid en passie. Laat mijn verhaal je inspireren en motiveren om je eigen uitdagingen te overwinnen en je volledige potentieel te bereiken

Lees meer »

Het Krachtige Portret: Foto's die de ware essentie vangen.

Als fotograaf is het grootste compliment dat ik kan ontvangen, wanneer iemand die mijn klant goed kent, oprecht zegt dat mijn foto's de ware essentie van die persoon laten zien. Het is mijn passie en missie als fotograaf om prachtige beelden vast te leggen, een doel dat elke fotograaf nastreeft. Ik streef ernaar om optimale scherpte te bereiken, schitterend licht te creƫren en echte emoties vast te leggen, zodat mijn foto's een meeslepend verhaal vertellen.

Lees meer »