Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen

Gepubliceerd op 5 juli 2024 om 12:19

Herken jij dat ook? Dat je dromen wilt najagen maar dat je te horen krijgt: "Dat gaat jou nooit lukken!" Of mensen die je waarschuwen voor gevaren en zeggen: "Wat als het niet lukt?" Nou, ik ken het gevoel maar al te goed. Terwijl je aan je persoonlijke groei werkt en buiten je comfortzone stapt, lijken de mensen om je heen je juist tegen te willen houden. "Je bent goed zoals je bent," zeggen ze dan.

Ik heb naar ze geluisterd, het aangehoord en als kennis aangenomen. Maar toen begon ik te dromen: ik wilde fotograaf worden en een eigen bedrijf opzetten. En weet je wat? Het is me gelukt!

Toch heb ik gemerkt dat zodra je een doel bereikt, die grote vlam van motivatie soms een waakvlammetje wordt. Je hebt weer een nieuw doel nodig om die vlam te laten oplaaien. Soms mis ik stiekem die ene scepticus die zegt: "Mark, dit gaat je nooit lukken." Want dat zorgt voor een explosie van wilskracht om mijn droom tot een succes te maken.

Mijn droom en doel is om een succesvolle fotostudio te runnen waar ik klanten kan ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee, zodat ze zich thuis voelen voordat de fotoshoot begint. Ik wil een ruimte creëren die speciaal is ingericht voor het digitaliseren van kunstwerken. En ja, ik droom ervan om tot de beste fotografen te horen.

Dus, wat zijn jouw dromen? Wat wil jij bereiken, ondanks de twijfelaars en de critici? Laten we samen bewijzen dat alles mogelijk is. Want als iemand zegt: "Dat gaat jou nooit lukken," dan zeg ik: "Oh nee? Kijk maar eens goed, want ik ga je laten zien dat het wél kan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.