over mij

Mijn naam is Mark Nederhoed, en ik ben de fotograaf achter de lens. In 2017 heb ik de stap gezet van Drenthe naar Culemborg, waar ik samen met mijn vriendin en twee kinderen een gelukkig leven leid. Fotografie is altijd mijn passie geweest, maar het was in 2012 dat ik serieus begon met fotograferen en mezelf alles heb aangeleerd. Sindsdien heb ik mijn vaardigheden verfijnd en mijn eigen stijl ontwikkeld.

Mijn kracht ligt in het aanvoelen van mensen en het vastleggen van het juiste moment. Ik geloof dat elk gezicht een verhaal heeft, en het is mijn doel om die verhalen te vertalen naar beelden die emotie en kracht uitstralen. Ik hecht veel waarde aan het creëren van een ontspannen en comfortabele omgeving tijdens de fotoshoot, zodat jouw ware essentie naar voren komt.

Met mijn oprechte interesse in mensen en mijn vermogen om de juiste momenten vast te leggen, creëer ik foto's die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelen. Als professionele fotograaf in Culemborg specialiseer ik me in portretfotografie en gezinsfotografie, waarbij ik de emoties en kracht van het moment vastleg.

Ik ben gepassioneerd en gedreven om het beste in iedereen naar boven te halen en dit vast te leggen in prachtige beelden. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en jouw verhaal te verbeelden door middel van mijn fotografie. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we herinneringen die een leven lang meegaan.