Profiteer nu tijdelijk van een gratis fotoshoot!

Bij mij betaal je per foto, waardoor je volledige controle hebt over de kosten. Het voordeel hiervan is dat je alleen betaalt voor de foto's die je echt wilt hebben. Ik zorg er altijd voor dat de door jou gekozen foto's verder worden bewerkt, zodat ik de kwaliteit kan leveren die je van mij kunt verwachten. Je kunt erop vertrouwen dat de foto's tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Mocht je specifieke wensen hebben voor de fotobewerking, dan bied ik ook de mogelijkheid om tegen een extra betaling aan die wensen te voldoen. Op die manier kan ik tegemoetkomen aan jouw unieke en persoonlijke voorkeuren, zodat de foto's helemaal aan jouw verwachtingen voldoen.

Houd er rekening mee dat deze gratis fotoshoot-actie niet geldt voor duo portretten. Voor duo portretten gelden aparte tarieven. Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen voor duo portretten.

Dit is een unieke kans om prachtige foto's te laten maken zonder dat je vooraf een vast bedrag betaalt. Mis deze tijdelijke aanbieding niet!

Prijs

portret & gezin Prijs
Per digitale foto €30
Per duo portret €85
Per drie luik (twee portretten 1 duo portret) €135
Kunst digitaliseren Prijs
opstartkosten €30
kunstvoorwerpen die daarna volgen €25