Digitaliseer je kunstwerk tegen betaalbare prijs

Heb je moeite om de ware essentie van jouw kunst vast te leggen en tot leven te brengen met het fotograferen van je kunstwerk?

Het digitaliseren van schilderijen kan inderdaad een uitdaging zijn vanwege de complexiteit van het behouden van de kleuren, texturen en details van het originele werk. Dit kan resulteren in digitale reproducties die niet volledig recht doen aan het kunstwerk.

Ik begrijp de uitdagingen waarmee je word geconfronteerd bij het digitaliseren van je schilderijen. Mijn expertise en geavanceerde technologie stellen mij in staat om verbluffende digitale reproducties van jouw meesterwerken te creëren.

De stijgende kosten voor kunstscans kunnen een belemmering vormen als je jouw werk op een hoogwaardige manier wilt digitaliseren. Dit kan je ervan weerhouden om je kunstwerken effectief te promoten en te verspreiden.

ik bied een betaalbaar alternatief voor traditionele kunstscans met mijn methode van digitaliseren met flitslicht. Hierbij hoef je niet in te leveren op kwaliteit. Ik kan hoogwaardige digitale versies van kunstwerken maken, met behoud van scherpte en details, tegen een lagere kostprijs. Dit stelt kunstenaars in staat om hun werken op een effectieve manier te digitaliseren en te verspreiden, zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

Met mijn diensten kun je je werk op een betaalbare en kwalitatieve manier laten digitaliseren, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om je kunst te verspreiden en te verkopen.

Hoe maak je een foto van een schilderij?

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe je een perfecte foto van je schilderij kunt maken? Een foto maken kan iedereen, maar bij het fotograferen van schilderijen komt veel meer kijken. Je moet rekening houden met schittering van de toplaag, belichting, lichtval, kleurtemperatuur en ervoor zorgen dat de kleuren exact kloppen. Dit is een complex proces dat veel expertise en gespecialiseerde apparatuur vereist.

Een kleine tip om zelf thuis aan de slag te gaan

Als je toch zelf wilt proberen om een foto van je schilderij te maken, volgen hier enkele tips:

 • Fotografeer bij Daglicht: Gebruik bij voorkeur het licht van een raam op het noorden. Dit geeft zacht, diffuus licht zonder harde schaduwen.
 • Zorg voor een Recht Standpunt: Plaats het kunstwerk recht voor de camera en gebruik een statief om bewegingsonscherpte te voorkomen.
 • Handmatige Scherpstelling: Stel de camera handmatig scherp om ervoor te zorgen dat elk detail scherp vastgelegd wordt.
 • Gebruik van een Waterpas: Zorg ervoor dat zowel de camera als het schilderij waterpas staan om vervorming te voorkomen.

Waarom kiezen voor professionele digitalisering?

Hoewel zelf foto's maken een optie is, voldoet het resultaat vaak niet aan de verwachtingen. Kleuren komen niet overeen en details zijn niet goed zichtbaar. Als het resultaat niet naar wens is of als je een professionele uitstraling wilt, is het raadzaam om te kiezen voor professionele digitalisering.

Bij Mark Nederhoed Fotografie zorg ik ervoor dat elk kunstwerk nauwkeurig wordt vastgelegd met behulp van fotografie met flitslicht. Dit garandeert dat de texturen en details van het originele kunstwerk perfect worden gereproduceerd in de digitale versie. Doormiddel van kleur kalibratie zorgt ervoor dat de kleur optimaal is.

Vergroot je Kunstbereik en Verdien Meer Geld met Reproducties

Bereik een Groter Publiek: Digitale kopieën openen de deur naar een wereldwijd publiek. Deel jouw kunstwerken moeiteloos op diverse platforms zoals websites, sociale media en digitale galerijen. Hierdoor vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar bied je ook de mogelijkheid voor een diepere connectie met kunstliefhebbers over de hele wereld. Ongeacht je locatie, wordt jouw kunst toegankelijk voor mensen wereldwijd.

 

Ontdek Nieuwe Mogelijkheden in Verkoop: Het creëren van digitale kunstreproducties opent deuren naar een geheel nieuwe wereld van artistieke ondernemingsmogelijkheden. Denk aan het produceren van hoogwaardige prints, posters en andere items met jouw kunstwerken. Hiermee diversifieer je niet alleen jouw inkomstenbronnen, maar maak je jouw kunst ook tastbaar voor een breder publiek. Het draait niet alleen om verkopen, maar ook om jouw kunstwerken een plek te geven in het dagelijks leven van mensen over de hele wereld.

 

Word Beeldmaker bij Werk aan de Muur: Je kunt meer verdienen met slechts één gemaakt kunstwerk. Laat jouw kunst bij mij betaalbaar digitaliseren en bied het aan als beeldmaker bij Werk aan de Muur. Zo krijgt een kunstenaar de mogelijkheid meer geld te verdienen zonder daar meer werk aan te hebben. Hoe meer kunst je aanbiedt bij Werk aan de Muur, hoe groter de kans op verkoop.

Mark Nederhoed Fotografie bevindt zich in een samenwerking met Werk aan de Muur. Wij ondersteunen kunstenaars bij het betaalbaar digitaliseren van kunstwerken, waardoor je als beeldmaker hoogwaardige kunst kunt aanbieden bij Werk aan de Muur. Voor kunstenaars die moeite hebben met het verkrijgen van kwalitatieve digitale bestanden, bieden wij de oplossing.

Als beeldmaker heb je de mogelijkheid om je kunst te laten reproduceren, waardoor je als kunstenaar meer kunt verdienen dan voorheen. Werk aan de Muur, bekend van vtwonen, biedt je een groter bereik en de kans om je kunst te tonen bij vtwonen. Stel je voor hoe fantastisch het zou zijn als jouw kunst de mogelijkheid krijgt om tentoongesteld te worden!

Maak een afspraak om je kunst te digitaliseren en word een beeldmaker bij Werk aan de Muur!

Wat Maakt Mijn Aanpak Uniek?

 • Flitslicht Fotografie: Met behulp van geavanceerde flitslichttechnieken leg ik de kleuren, texturen en details van je schilderijen zo nauwkeurig mogelijk vast. Dit zorgt ervoor dat jouw kunstwerken zelfs in digitale vorm tot leven komen.
 • Kleurkalibratie: Ik waarborg nauwkeurige kleurkalibratie, waardoor de digitale reproducties trouw blijven aan het originele kunstwerk. Jouw kunst zal online en in print net zo schitteren als op het canvas.
 • Hoogwaardige Resolutie: Ik streef naar de hoogste beeldkwaliteit, zodat jouw digitale reproducties geschikt zijn voor alles, van online galerijen tot professionele drukwerkuitingen. Elk detail wordt met zorg vastgelegd om de essentie van je kunstwerk te behouden.
 • Maatwerk en Samenwerking: Ik bied een persoonlijke benadering en werk nauw samen met jou om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu meerdere reproducties nodig hebt voor een galerijtentoonstelling of enkele afbeeldingen voor je online portfolio, ik pas me volledig aan jouw wensen aan.
 • Snelle Levertijden: Ik begrijp de dringende aard van kunstprojecten en beloof je een snelle en efficiënte service zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Jouw deadline is mijn prioriteit.
 • Speciaal voor Sociale Media: Ik optimaliseer de foto's specifiek voor sociale media, zodat je online aanwezigheid wordt versterkt en je kunstwerken opvallen in de digitale wereld.
 • Samenwerking met Werk aan de Muur: Als partner van 'Werk aan de Muur' kunnen kunstenaars reproducties van hun kunst verkopen, waardoor hun kunst een breder publiek bereikt.
 • Testbestanden voor Feedback: Na digitalisatie ontvang je altijd testbestanden, zodat je kunt controleren of je tevreden bent of dat er aanpassingen nodig zijn.

Met mijn unieke aanpak bied ik niet alleen hoogwaardige digitalisering van kunstwerken, maar ook een partnerschap gebaseerd op toewijding, creativiteit en kwaliteit.


Tarieven voor Kunst Digitalisatie

Het digitaliseren van kunst hoeft niet duur te zijn. Bij ons hanteren we een transparante en betaalbare prijsstructuur:

Per kunstwerk: €45

Bij mij worden kunstwerken met zorg behandeld en gedigitaliseerd. Tijdens de digitale nabewerking controleren we elk kunstwerk standaard op vuil, haartjes, stof en stipjes, en indien nodig worden deze verwijderd in Photoshop als onderdeel van onze standaardservice.

Indien het kunstwerk extra vuil of stipjes bevat die verder moeten worden verwijderd, bieden we tegen een meerprijs aanvullende retouchering aan. Dit wordt vooraf met je besproken.

Wij streven ernaar om transparantie en duidelijkheid te bieden in onze tarieven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op.

Contact

Reactie plaatsen

Reacties

Alan Lemmers
8 maanden geleden

Vlotte en uitstekende service en een puntgaaf resultaat! 5 sterren!